De campagnebeelden voor de herfst/wintercollectie 2013 van Miss Dior zijn vrijgegeven. We zien een 'naturelle' Jennifer Lawrence die bijzonder weinig make-up draagt.

Het lijkt wel de week van Jennifer Lawrence te zijn. Zo is er veel te doen rond de verschijning van de vervolgfilm 'Catching Fire' uit de Hunger Games-reeks en wordt er ook naar hartenlust gespeculeerd over haar aan/uit-relatie met acteur Nicolas Hoult. Maar de week werd nog een beetje mooier voor Lawrence door het uitbrengen van de campagnebeelden van de ster voor Miss Dior van Dior.

In haar tweede campagne voor het label ziet de actrice er wederom adembenemend uit. Zelfs zonder make-up weet ze al de aandacht naar zich toe te trekken. De 'minimal' stijl werkt helemaal voor Lawrence.

Fotograaf van deze campagne is Daniel Jackson. De stijl van de campagne is ook een stuk 'natuurlijker' en minder strak dan de eerste campagne. Of er Photoshop aan te pas is gekomen, is onduidelijk, maar wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat ze een prima ambassadrice is voor de ontwerpen van Raf Simons voor Dior. (LVR)

De campagnebeelden voor de herfst/wintercollectie 2013 van Miss Dior zijn vrijgegeven. We zien een 'naturelle' Jennifer Lawrence die bijzonder weinig make-up draagt. Het lijkt wel de week van Jennifer Lawrence te zijn. Zo is er veel te doen rond de verschijning van de vervolgfilm 'Catching Fire' uit de Hunger Games-reeks en wordt er ook naar hartenlust gespeculeerd over haar aan/uit-relatie met acteur Nicolas Hoult. Maar de week werd nog een beetje mooier voor Lawrence door het uitbrengen van de campagnebeelden van de ster voor Miss Dior van Dior. In haar tweede campagne voor het label ziet de actrice er wederom adembenemend uit. Zelfs zonder make-up weet ze al de aandacht naar zich toe te trekken. De 'minimal' stijl werkt helemaal voor Lawrence. Fotograaf van deze campagne is Daniel Jackson. De stijl van de campagne is ook een stuk 'natuurlijker' en minder strak dan de eerste campagne. Of er Photoshop aan te pas is gekomen, is onduidelijk, maar wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat ze een prima ambassadrice is voor de ontwerpen van Raf Simons voor Dior. (LVR)