Dj, producer en muzikant Moby heeft samen met de mensen van Swatch gewerkt aan het Little Idiot horloge. Het horloge komt in een beperkte oplage van 7777 stuks en is dan ook een echt collectors item.


Little Idiot, het cartooneske figuurtje dat over het hele polsbandje en de wijzerplaat prijkt, heeft overigens een mooie geschiedenis. Toen Moby in de jaren '80 in een platenzaak werkte tekende hij figuurtjes op de papieren zakken van zijn klanten. Zo is Little Idiot ontstaan, al ziet het figuurtje er vaak anders uit. Er wordt vaak gefluisterd dat Little Idiot Moby's zelfportret is, en de artiest zet het figuurtje voor verschillende doeleinden in.


Niet alleen schittert het op verschillende platenhoezen en in videoclips, Moby liet Little Idiot ook de vragen beantwoorden in een persconferenctie ter aankondiging van zijn album Wait For Me.


Moby- en Swatchfans moeten voor het Little Idiothorloge en zijn speciale verpakking €75 euro neertellen.

Dj, producer en muzikant Moby heeft samen met de mensen van Swatch gewerkt aan het Little Idiot horloge. Het horloge komt in een beperkte oplage van 7777 stuks en is dan ook een echt collectors item. Little Idiot, het cartooneske figuurtje dat over het hele polsbandje en de wijzerplaat prijkt, heeft overigens een mooie geschiedenis. Toen Moby in de jaren '80 in een platenzaak werkte tekende hij figuurtjes op de papieren zakken van zijn klanten. Zo is Little Idiot ontstaan, al ziet het figuurtje er vaak anders uit. Er wordt vaak gefluisterd dat Little Idiot Moby's zelfportret is, en de artiest zet het figuurtje voor verschillende doeleinden in. Niet alleen schittert het op verschillende platenhoezen en in videoclips, Moby liet Little Idiot ook de vragen beantwoorden in een persconferenctie ter aankondiging van zijn album Wait For Me. Moby- en Swatchfans moeten voor het Little Idiothorloge en zijn speciale verpakking €75 euro neertellen.