De Belgische ontwerpster Annelies Timmerman lanceert een speciale handtassencollectie samen met de Belgische kunstenares Sarah Van Hoe. Met dit project wil Timmermans het uitbrengen van haar tiende handtassencollectie in de kijker zetten en recycleert ze modellen uit al haar voorgaande collecties.

De herfst- en wintercollectie 2012 is de tiende collectie voor ontwerpster Annelies Timmermans. Om dit te vieren werkt de Antwerpse ontwerpster samen met goede vriendin, de kunstenares Sarah Van Hoe, aan een uitzonderlijke collectie. Het resultaat van de samenwerking is een reeks van tien handtassen die in zeer beperkte oplage wordt uitgebracht.

Voor de samenstelling van de unieke collectie ging Annelies Timmermans grasduinen in al haar ontwerpen - van vroeger tot nu-. Uit elk van haar tien vorige collecties koos Timmermans één handtas uit die in een speciale uitgave heruitgebracht werd. De handtassen worden gekenmerkt door de combinatie van stijlvol zwart leder en goudkleurige details.

De Belgische kunstenares Sarah Van Hoe voorzag elke handtas in de feestcollectie met een vrolijke en kleurrijke toets. De zwarte handtassen werden stuk voor stuk gevoerd met een bedrukt katoen met daarop een opvallende prints gebaseerd op een schilderij van Sarah Van Hoe.

De collectie wordt aangevuld met een aantal sjaals, die afgestemd zijn op de handtassen. Deze sjaals zijn zowel afzonderlijk als in combinatie met één van de exclusieve handtassen te verkrijgen.

Meer informatie: www.anneliestimmermans.com

(LVR)

De Belgische ontwerpster Annelies Timmerman lanceert een speciale handtassencollectie samen met de Belgische kunstenares Sarah Van Hoe. Met dit project wil Timmermans het uitbrengen van haar tiende handtassencollectie in de kijker zetten en recycleert ze modellen uit al haar voorgaande collecties.De herfst- en wintercollectie 2012 is de tiende collectie voor ontwerpster Annelies Timmermans. Om dit te vieren werkt de Antwerpse ontwerpster samen met goede vriendin, de kunstenares Sarah Van Hoe, aan een uitzonderlijke collectie. Het resultaat van de samenwerking is een reeks van tien handtassen die in zeer beperkte oplage wordt uitgebracht. Voor de samenstelling van de unieke collectie ging Annelies Timmermans grasduinen in al haar ontwerpen - van vroeger tot nu-. Uit elk van haar tien vorige collecties koos Timmermans één handtas uit die in een speciale uitgave heruitgebracht werd. De handtassen worden gekenmerkt door de combinatie van stijlvol zwart leder en goudkleurige details. De Belgische kunstenares Sarah Van Hoe voorzag elke handtas in de feestcollectie met een vrolijke en kleurrijke toets. De zwarte handtassen werden stuk voor stuk gevoerd met een bedrukt katoen met daarop een opvallende prints gebaseerd op een schilderij van Sarah Van Hoe. De collectie wordt aangevuld met een aantal sjaals, die afgestemd zijn op de handtassen. Deze sjaals zijn zowel afzonderlijk als in combinatie met één van de exclusieve handtassen te verkrijgen. Meer informatie: www.anneliestimmermans.com (LVR)