Miranda Kerr zingt Elvis-nummer met Bobby Fox

© Instagram

Cara Delevingne en Gisele Bündchen krijgen concurrentie. Bobby Fox wist Australisch model Miranda Kerr te strikken voor het duet ‘You’re the Boss’ van Elvis Presley en Ann-Margaret. Beluister het nummer hieronder.

Cara Delevingne en Gisele Bündchen krijgen concurrentie. Bobby Fox wist Australisch model Miranda Kerr te strikken voor het duet ‘You’re the Boss’ van Elvis Presley en Ann-Margaret. Beluister het nummer hieronder. De Ierse zanger Bobby Fox lanceert binnenkort zijn debuutalbum The Fantastic Mr Fox. Op deze plaat prijkt het nummer ‘You’re the Boss’ van croonerlegende Elvis Presley. Voor het duet kon de zanger Miranda Kerr overtuigen om haar stem te lenen.

‘Ze benaderden me voor het nummer en ik zei dat ik geen zangeres ben,’ vertelde het model aan de Daily Mail. Kerr kreeg dan ook het recht op een veto zodat ze het nummer alsnog kon cancelen als ze niet tevreden was met het eindresultaat. Maar de ster leek behoorlijk tevreden over de cover en liet ‘You’re the Boss’ op de wereld los. Op 4 mei volgt de bijhorende videoclip, waarin het model een rol op zich neemt.

Kerr is niet het enige model dat haar zangtalent tentoonspreidt. Gisele Bündchen zong twee nummers voor H&M en Cara Delevingne is niet alleen een begenadigde zangeres, het Britse model kan ook een aardig potje drummen. Wanneer de dames het modellenbestaan beu zijn, kunnen ze nog steeds de handen in elkaar slaan en een eigen band oprichten. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content