Mila Kunis is te ‘dik’ voor Dior

© Reuters

De actrice ziet er volgens het modehuis onverzorgd uit.

De Amerikaanse actrice Mila Kunis werd onlangs gekozen als gezicht van de handtassenlijn van Dior. Volgens de laatste geruchten zou het Franse modehuis echter op zijn beslissing willen terugkomen.

Het Amerikaanse magazine Star bericht dat ze bij Dior niet tevreden zijn over het recente uiterlijk van Mila. Zo zou ze er onverzorgd uitzien en zouden er enkele kilo’s bijgekomen zijn.

De geruchten komen voort uit insider bronnen van het magazine die beweren dat ze bij Dior niet blij zijn met Mila’s verschijning sinds ze met Ashton Kutcher samen is. “Ze ziet er onverzorgd uit en dat is niet het imago waarmee Dior naar buiten wil komen.”

De actrice werd gekozen als gezicht vlak na haar rol in de film ‘Black Swan’ waarin ze een ballerina speelde. De actrice stond tijdens de opnames op een enorm streng dieet voor die rol en is dus – logischerwijze – enkele kilo’s bijgekomen sinds de film.

Er is voorlopig nog geen reactie gekend van de actrice of van het modehuis, maar we kunnen wel met zekerheid zeggen dat ze bij het magazine Esquire nog steeds een grote fan zijn van Kunis. Zo werd ze onlangs door hen verkozen tot Sexiest Woman Alive. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content