Marc Jacobs weigerde Cara Delevingne en noemde haar een dwerg

© Reuters

Cara Delevingne, u weet wel, het meest gewilde supermodel van deze tijd, werd enkele seizoenen geleden geweigerd door Marc Jacobs omdat ze te klein was, zo meldt Styleite.

Nee, Cara Delevingne mag dan niet het grootste model van haar agency zijn (ze is 1m76, nog steeds groot genoeg om kleren er geweldig te doen uitzien),haar sprekende gezicht en haar sterke loopje maakten van haar een supermodel. Jammer genoeg had niet iedereen meteen dat talent gespot.

Volgens Katie Grand, een assistent-styliste bij Louis Vuitton, was hoofdontwerper Marc Jacobs niet opgezet met de aanwezigheid van Cara voor de AW12-show van Louis Vuitton. “Ik wilde haar graag bij de show maar al onze andere modellen waren ontzettend lang”, vertelt Katie Grand aan The Sunday Times. “Ik herinner me nog dat Marc naar me keek en vroeg ‘waarom die dwerg hier was’. Ik was er behoorlijk ondersteboven van eigenlijk”, aldus Grand.

Ondertussen zijn de plooien tussen Delevingne en Jacobs gladgestreken; ze liep voor Louis Vuitton en Marc Jacobs’ eigen label en is het nieuwe gezicht van Jacobs’ T-shirtcampagne “Protect The Skin You’re In.” (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content