Net nieuw

L'Enfance © GF

Trendrapporten stellen dat de onlineverkoop van tweedehandskleren nog zeker tot 2021 zal blijven stijgen. Steeds meer ouders vullen ook de kleerkasten van hun kroost met tweedehandsvondsten. Dat hebben ook deze twee jonge webshops begrepen.

1–L’Enfance

Als tiener verzamelde Heidi Ghysels al kinderkleren op rommelmarkten om ze later in haar eigen winkel te kunnen verkopen. Twintig jaar later kwam die droom eindelijk uit. Als (plus)mama van vijf dochters weet Heidi uit eigen ervaring dat aan kwaliteitskleding een prijskaartje hangt. In haar webwinkel L’Enfance verkoopt ze daarom tweedehandskleren van sterke merken voor jongens en meisjes tot veertien jaar.

lenfance.be

2–Second Kid

Het viel vriendinnen en collega’s Hanne, Isabel en Lynn op hoeveel te klein geworden kleren er in de kasten van hun kinderen bleven liggen, terwijl ze nog in perfecte staat waren. Dat leidde tot de opstart van Second Kid, een webshop waar bewuste en spaarzame ouders terechtkunnen voor het kopen en verkopen van tweedehands kinderkleren. Net als bij gewone webshops kun je het aanbod gewoon in je winkelmandje slepen en binnen de vijf dagen draagt je kind al zijn nieuwe (oude) trui.

secondkid.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content