Met de kindermode van deze zomer zijn de mogelijkheden onbegrensd: van stoere punks tot beminnelijke mods, van dancemadammen tot nonchalante skaters.

Rock-‘n-roll

(Van linksaf) Babette roze katoenen topje van Donaldson en zonnebril van Archimède. Ginger knoophemd met vichyruiten en roze broek met ruchesboord van River Woods. Sandalen van Bana Sport. Mathias hemd met vichyruiten en debardeur in katoentricot, beide van Scapa. Lauren wit katoenen jurkje van Donaldson, sokjes van du Parc en gympen van Bensimon. Louise roze zijden jurk met ruches van Simple Kids, sokjes van du Parc en gympen van Stones and Bones.

Joseline (links) hemd met vichyruiten, debardeur en broek, alles van River Woods. Schoenen van Donaldson. Tine roze katoenen jurk van Anne Kurris, sokjes van du Parc en gympen van Bensimon. Thomas polo van River Woods, broek van Scapa en schoenen van Bana Sport.

De mods

Siebe (links) polo met witte strepen van River Woods, beige anorak van The Cockneys of London met badges van Fans. Jeans van Scapa en laarsjes van Dr. Martens. Bendt een witte polo en beige broek van Scapa, gecombineerd met een parka van Donaldson met badge met de Engelse vlag van Fans. Sokken van du Parc en laarsjes van Dr. Martens. Met dank aan Philippe Golbert voor de vespa.

Punk

Orson (links) T-shirt met spatten en kaki broek van Anne Kurris, laarsjes van Dr. Martens en armband met studs van Fans. Viktorya T-shirt met spatten van Anne Kurris, minirokje van Tia Tia, netpanty van Minouche. Halsband en riem met studs van Fans en laarsjes van Dr. Martens. Yannick mouwloos T-shirt van Mer Du Nord, broek met ritsen van Gecko, spijkerriem van Fans en laarsjes van Dr. Martens.

House

Sien (links) salopette met rits van Lalalou, cowboyhoed met slangenprint van Fish & Chips en sandalen van Stones and Bones. Koba satijnen blouse, katoenen blazer en minirokje, alles van Lalalou. Glitterpanty en -riem van H&M, gympen van Stones and Bones. Luna satijnen topje en katoenen broek, beide van Lalalou.

Freakies

Hannah katoenen jurk met volant van Max & Lola, Afghaanse sjaal van De Witte Uil en sandalen van Banaline. Jero linnen tie&dye-hemd van DaDa, jeansbroek met stroptaille van Anne Kurris en sandalen van Stones and Bones.

Reggae

Daryl (links) debardeur van Van Hassels en linnen stropbroek van Simple Kids. Shaun katoenen hemd met kleurvlakken van DaDa en broek van River Woods. Ifasso linnen topje en rok in ribfluweel, van Simple Kids. Tamtam en didgeridoo, De Witte Uil.

Skater

Samuel T-shirt en sweater met kap van FOB, grijze broek en pet van Gecko, sneakers van Fish & Chips. Skateboard, Christiaensen.

Met dank aan alle kinderen en hun ouders voor de medewerking.

Informatie over verkoopadressen: p. 235.

Productie: Annick Vandecappelle / Foto: Roger Dyckmans

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content