Gypsy Taub werd geboren in Moskou, maar woont inmiddels met haar drie kinderen in San Francisco. Nudisme is voor haar gelinkt aan body positivity. Ze is van mening dat we ons te vaak schamen om ons lichaam. Zelf had ze daar vroeger ook last van, tot ze besefte dat het naakte lichaam helemaal niet verstopt moet worden. Sindsdien is ze een activiste voor het recht om naakt te zijn in het openbaar.

'Door naakt te zijn in het openbaar toon ik aan anderen dat het oké is om jezelf te bevrijden. Ik moedig iedereen aan om zich te verlossen van de schaamte die men voelt over naakt zijn', licht ze toe in deze video van Mode.com.

Gypsy Taub heeft ook een eigen kanaal op Vimeo: My Naked Truth TV. (LP)

Gypsy Taub werd geboren in Moskou, maar woont inmiddels met haar drie kinderen in San Francisco. Nudisme is voor haar gelinkt aan body positivity. Ze is van mening dat we ons te vaak schamen om ons lichaam. Zelf had ze daar vroeger ook last van, tot ze besefte dat het naakte lichaam helemaal niet verstopt moet worden. Sindsdien is ze een activiste voor het recht om naakt te zijn in het openbaar. 'Door naakt te zijn in het openbaar toon ik aan anderen dat het oké is om jezelf te bevrijden. Ik moedig iedereen aan om zich te verlossen van de schaamte die men voelt over naakt zijn', licht ze toe in deze video van Mode.com. Gypsy Taub heeft ook een eigen kanaal op Vimeo: My Naked Truth TV. (LP)