Op school leren we allemaal wat menstruatie betekent, maar niet overal worden er evenveel details onderricht en ook niet alle informatie blijft even goed hangen. Voor mannen is menstruatie vaak een mysterieuze aandoening waar vrouwen enkele dagen per maand mee te kampen krijgen. In deze video krijgen enkele mannen vragen voorgeschoteld, die ze niet altijd even goed kunnen beantwoorden. Het goede nieuws is dat ze er allemaal voor open staan om meer te leren over het onderwerp.

Een greep uit de vragen: wat verliezen vrouwen tijdens hun menstruatie? Kan je zwanger raken tijdens je maandstonden? Welke symptomen gaan gepaard met menstruatie?

(LP)

Op school leren we allemaal wat menstruatie betekent, maar niet overal worden er evenveel details onderricht en ook niet alle informatie blijft even goed hangen. Voor mannen is menstruatie vaak een mysterieuze aandoening waar vrouwen enkele dagen per maand mee te kampen krijgen. In deze video krijgen enkele mannen vragen voorgeschoteld, die ze niet altijd even goed kunnen beantwoorden. Het goede nieuws is dat ze er allemaal voor open staan om meer te leren over het onderwerp.Een greep uit de vragen: wat verliezen vrouwen tijdens hun menstruatie? Kan je zwanger raken tijdens je maandstonden? Welke symptomen gaan gepaard met menstruatie? (LP)