De geschiedenis van de vibrator start in de 18de eeuw. Dokters zochten naar een manier om vrouwen te genezen van hysterie met behulp van orgasmes. Aangezien het wat vermoeiend was om die orgasmes manueel tot stand te doen komen, zochten ze naar een machine die hen daarbij kon helpen. Enter de vibrator, die dankzij trillingen de climax sneller deed bereiken.

Van vibrators die doen denken aan haardrogers, wafelijzers tot genotsmachines in de vorm van een lippenstift: doorheen de eeuwen heeft de vibrator heel wat metamorfoses ondergaan.

Eerder maakte Dorian Electra ook al een ode aan de clitoris in liedvorm.

(LP)

De geschiedenis van de vibrator start in de 18de eeuw. Dokters zochten naar een manier om vrouwen te genezen van hysterie met behulp van orgasmes. Aangezien het wat vermoeiend was om die orgasmes manueel tot stand te doen komen, zochten ze naar een machine die hen daarbij kon helpen. Enter de vibrator, die dankzij trillingen de climax sneller deed bereiken. Van vibrators die doen denken aan haardrogers, wafelijzers tot genotsmachines in de vorm van een lippenstift: doorheen de eeuwen heeft de vibrator heel wat metamorfoses ondergaan. Eerder maakte Dorian Electra ook al een ode aan de clitoris in liedvorm.(LP)