Op de cover van de Duitse editie van Men's Health, die in april in de winkel ligt, prijkt de 27-jarige Benjamin Melzer. Benjamin werd 27 jaar geleden niet geboren als een jongen, maar als Yvonne. Pas op zijn 23ste maakte hij de stap om de transformatie te vervolledigen.Benjamin, momenteel aan het werk als fitnessmodel, strijdt om de rechten van transgenders.

Tijdens een interview met de Duitse krant Bild liet hij al weten dat hij vroeger zijn verhaal niet kwijt kon. Nu hij bekend is, wil hij dat andere transgenders dit niet moeten meemaken. (AB)

Op de cover van de Duitse editie van Men's Health, die in april in de winkel ligt, prijkt de 27-jarige Benjamin Melzer. Benjamin werd 27 jaar geleden niet geboren als een jongen, maar als Yvonne. Pas op zijn 23ste maakte hij de stap om de transformatie te vervolledigen.Benjamin, momenteel aan het werk als fitnessmodel, strijdt om de rechten van transgenders.Tijdens een interview met de Duitse krant Bild liet hij al weten dat hij vroeger zijn verhaal niet kwijt kon. Nu hij bekend is, wil hij dat andere transgenders dit niet moeten meemaken. (AB)