Treat Yo Self : Annelien

Treat Yo Self : Annelien
© iStock

Treat Yo Self © -

De meligste chick flicks zijn me niet vreemd. Aanradertje: onderuitzakken ingewikkeld in een fleecedekentje en via Netflix de heerlijkste vrouwenseries en -films bekijken.

Treat Yo Self © iStock

Een maand geleden kochten we nieuwe kussens en nu pas besef ik wat voor verschil het kan maken. Wees lief voor je lijf, een goed hoofdkussen kan wonderen doen voor je slaap.

Treat Yo Self © iStock

Jezelf verwennen, betekent ook je voetjes onder tafel schuiven. Culinaire hoogstandjes hoeven niet noodzakelijk op restaurant plaats te vinden. Mama's keuken is soms gewoon nog het allerlekkerste. Ik kijk alvast heel lief naar mijn mamaatje en hoop op een menu met tomatensoep met balletjes, zelfgemaakte hamburgers met handgesneden frietjes én appeltaart.

Treat Yo Self © iStock

Er gaat niets boven eens goed onder handen genomen te worden door iemand die zijn stiel kent. Elke vrouw verdient een paar keer per jaar een goeie massage.

Treat Yo Self © iStock

Waarom wachten tot iemand komt aanzetten met bloemen? Ik ben een vaste klant in de bloemenzaak om de hoek, omdat ik echt oprecht gelukkig kan worden van een bos vers geurende bloemen op mijn eettafel.