De Zomer van Antwerpen loopt ten einde, maar de Scheldestad bereidt zich al voor op het volgende evenement: de jaarlijkse Cultuurmarkt op 31 augustus. Maar liefst 210 instellingen en gezelschappen uit gans Vlaanderen stellen er het komende seizoen voor, en op verscheidene locaties in het centrum vinden optredens plaats.

De pret begint dit jaar al op zaterdag 30 augustus, met een feestelijke stoet met circusacts, muziek en kunstige wagens. De karavaan vertrekt om 16 uur op het Sint-Jansplein, 's avonds volgen liveoptredens op de Grote Markt.

Wim Denolf

De Zomer van Antwerpen loopt ten einde, maar de Scheldestad bereidt zich al voor op het volgende evenement: de jaarlijkse Cultuurmarkt op 31 augustus. Maar liefst 210 instellingen en gezelschappen uit gans Vlaanderen stellen er het komende seizoen voor, en op verscheidene locaties in het centrum vinden optredens plaats. De pret begint dit jaar al op zaterdag 30 augustus, met een feestelijke stoet met circusacts, muziek en kunstige wagens. De karavaan vertrekt om 16 uur op het Sint-Jansplein, 's avonds volgen liveoptredens op de Grote Markt. Wim Denolf