Tijdens de Comic Con werd de trailer voor 'Mad Max 4: Fury Road' op de wereld losgelaten. Naast spectaculaire special effects viel de video vooral op door de aanwezigheid van model Rosie Huntington-Whiteley.

De Australische cult classic 'Mad Max' wordt nieuw leven ingeblazen in 2015. Er wordt een vervolg gebreid aan de Dystopische actiefilms uit de jaren tachtig met Mel Gibson als protagonist en Tina Turner in bijrol. Het productieproces had veel voeten in de aarde, maar in 2015 komt het vierde deel van de franchise dan eindelijk in de zalen.

Voor deze vierde prent uit de reeks zal Tom Hardy in de huid kruipen van Mad Max. Charlize Theron neemt de rol van strijdvaardige Furiosa op zich en voor de 'vijf gekooide vrouwen' wisten de makers Rosie Huntington-Whiteley, Abbey Lee Kershaw, Courtney Eaton, Zoe Kravitz en Riley Keough te strikken. Deze vijf vrouwen moet Max veilig en wel door het post-apocalyptische land loodsen. Een taak die, zoals we kunnen afleiden uit de trailer, niet zo simpel blijkt te zijn.

Het is niet de eerste rol in een actiefilm voor het Britse model. Eerder vertolkte ze al Carly Spencer in 'Transformers: Dark of the Moon'. Haar acteerprestaties werden zeer gemengd onthaald, maar ze heeft intussen enkele jaren aan haar skills kunnen werken. (LP)

Tijdens de Comic Con werd de trailer voor 'Mad Max 4: Fury Road' op de wereld losgelaten. Naast spectaculaire special effects viel de video vooral op door de aanwezigheid van model Rosie Huntington-Whiteley. De Australische cult classic 'Mad Max' wordt nieuw leven ingeblazen in 2015. Er wordt een vervolg gebreid aan de Dystopische actiefilms uit de jaren tachtig met Mel Gibson als protagonist en Tina Turner in bijrol. Het productieproces had veel voeten in de aarde, maar in 2015 komt het vierde deel van de franchise dan eindelijk in de zalen. Voor deze vierde prent uit de reeks zal Tom Hardy in de huid kruipen van Mad Max. Charlize Theron neemt de rol van strijdvaardige Furiosa op zich en voor de 'vijf gekooide vrouwen' wisten de makers Rosie Huntington-Whiteley, Abbey Lee Kershaw, Courtney Eaton, Zoe Kravitz en Riley Keough te strikken. Deze vijf vrouwen moet Max veilig en wel door het post-apocalyptische land loodsen. Een taak die, zoals we kunnen afleiden uit de trailer, niet zo simpel blijkt te zijn. Het is niet de eerste rol in een actiefilm voor het Britse model. Eerder vertolkte ze al Carly Spencer in 'Transformers: Dark of the Moon'. Haar acteerprestaties werden zeer gemengd onthaald, maar ze heeft intussen enkele jaren aan haar skills kunnen werken. (LP)