Laten we voor eens en altijd stoppen met vragen of we wel beach body ready zijn. Deze campagne is een mooi voorbeeld van hoe een vrouw met voluptueuze vormen, cellulitis en zwangerschapsstriemen ook zelfzeker, stijlvol en sexy voor de dag kan komen in swimwear.

'Vrouwen moeten weten dat schoonheid niet enkel niet afhangt van maten, maar ook niet van leeftijd of je etnische achtergrond,' legt Bidot uit. 'Mensen hebben lang gedacht dat schoonheid in een hokje gestopt kan worden, maar we leren eindelijk accepteren dat dat niet zo is.'

(LP)

Laten we voor eens en altijd stoppen met vragen of we wel beach body ready zijn. Deze campagne is een mooi voorbeeld van hoe een vrouw met voluptueuze vormen, cellulitis en zwangerschapsstriemen ook zelfzeker, stijlvol en sexy voor de dag kan komen in swimwear. 'Vrouwen moeten weten dat schoonheid niet enkel niet afhangt van maten, maar ook niet van leeftijd of je etnische achtergrond,' legt Bidot uit. 'Mensen hebben lang gedacht dat schoonheid in een hokje gestopt kan worden, maar we leren eindelijk accepteren dat dat niet zo is.' (LP)