Met het organiseren van deze sessies moedigen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten het publiek aan de Musea te herontdekken als een ruimte voor contemplatie en reflectie. De Fransman van Chinese afkomst, Gao Xingjian, probeert met zijn werken ook bruggen te slaan tussen de Westerse en Oosterse wereld. Zijn kunstwerken die hij speciaal voor de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten liet maken vormen dus de perfecte achtergrond voor dit project.

De yoga - in het Engels - is toegankelijk voor iedereen (beginners of gevorderden), vanaf 18 jaar. Laia Puig Escandell is de yogalerares van dienst. Al sinds 1998 is ze bezig met het beoefenen van yoga. Momenteel geeft ze regelmatig les in de P.A.R.T.S. dansschool en begeleidt ze groepen van alle niveaus in en rond Brussel.

De lessen vinden elke laatste vrijdag van de maand plaats van 12u15 tot 13u15, één les kost 8 euro. Je kan enkel online reserveren via: http://onlineticketing.fine-arts-museum.be. (AB)

Adres :

Musée OldMasters Museum | Bernheim zaal

Regentschapsstraat 3 B-1000 Brussel

Met het organiseren van deze sessies moedigen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten het publiek aan de Musea te herontdekken als een ruimte voor contemplatie en reflectie. De Fransman van Chinese afkomst, Gao Xingjian, probeert met zijn werken ook bruggen te slaan tussen de Westerse en Oosterse wereld. Zijn kunstwerken die hij speciaal voor de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten liet maken vormen dus de perfecte achtergrond voor dit project.De yoga - in het Engels - is toegankelijk voor iedereen (beginners of gevorderden), vanaf 18 jaar. Laia Puig Escandell is de yogalerares van dienst. Al sinds 1998 is ze bezig met het beoefenen van yoga. Momenteel geeft ze regelmatig les in de P.A.R.T.S. dansschool en begeleidt ze groepen van alle niveaus in en rond Brussel. De lessen vinden elke laatste vrijdag van de maand plaats van 12u15 tot 13u15, één les kost 8 euro. Je kan enkel online reserveren via: http://onlineticketing.fine-arts-museum.be. (AB)Adres :Musée OldMasters Museum | Bernheim zaalRegentschapsstraat 3 B-1000 Brussel