Menstruatie is een thema dat nog steeds heel gevoelig ligt. Er wordt heel samenzweerderig over gedaan en amper openlijk over gepraat. Nicolay Lamm, de bedenker van Lammily, was het beu om poppen te zien met onrealistische maten en lichaamstypes. En ook rond maandstonden hing volgens hem nog teveel taboe.

Het 'Period Party'-pakket is volgens de makers een plezante manier om de menstruatiecyclus uit te leggen aan kinderen. Het pakket bevat een informatieve folder, een onderbroekje voor Lammily, kleine kleurrijke maandverbanden en een kalender. Volgens Lamm is dit de perfecte stap om meisjes te leren van hun lijf te houden. (AB)

Menstruatie is een thema dat nog steeds heel gevoelig ligt. Er wordt heel samenzweerderig over gedaan en amper openlijk over gepraat. Nicolay Lamm, de bedenker van Lammily, was het beu om poppen te zien met onrealistische maten en lichaamstypes. En ook rond maandstonden hing volgens hem nog teveel taboe.Het 'Period Party'-pakket is volgens de makers een plezante manier om de menstruatiecyclus uit te leggen aan kinderen. Het pakket bevat een informatieve folder, een onderbroekje voor Lammily, kleine kleurrijke maandverbanden en een kalender. Volgens Lamm is dit de perfecte stap om meisjes te leren van hun lijf te houden. (AB)