Een tripje naar Italië op de agenda staan, of gewoon zin om je Italiaanse vrienden te imponeren? Leer gesticuleren zoals een echte Italiaan dankzij de mannelijke modellen van de FW15 modeshow van Dolce&Gabbana.

Volgens Isabella Poggi, professor in de psychologie aan de Roma Tre universiteit en expert in gesticulatie, gebruiken Italianen zo'n 250 handgebaren op dagelijkse basis. Voor iedere emotie bestaat er wel een geschikt handgebaar. Om dit Italiaanse gebruik aan te leren, raden wij het ludieke filmpje van Dolce&Gabbana aan. Geef toe, met deze mannelijke modellen als leraar valt het studeren heel wat minder zwaar. (LP)

Een tripje naar Italië op de agenda staan, of gewoon zin om je Italiaanse vrienden te imponeren? Leer gesticuleren zoals een echte Italiaan dankzij de mannelijke modellen van de FW15 modeshow van Dolce&Gabbana. Volgens Isabella Poggi, professor in de psychologie aan de Roma Tre universiteit en expert in gesticulatie, gebruiken Italianen zo'n 250 handgebaren op dagelijkse basis. Voor iedere emotie bestaat er wel een geschikt handgebaar. Om dit Italiaanse gebruik aan te leren, raden wij het ludieke filmpje van Dolce&Gabbana aan. Geef toe, met deze mannelijke modellen als leraar valt het studeren heel wat minder zwaar. (LP)