Modelabel en interieurmerk Laura Ashley heeft een eerste luxueuze hotel geopend, 'The Manor Hotel Elstree'. Dat schrijft de Telegraph.

Met het openen van dit hotel in het dorpje Elstree in Groot-Brittannië stapt Laura Ashley in de voetsporen van grote modeontwerpers zoals Armani en Missoni, die ook elk hun eigen hotel hebben. Het hotel van Laura Ashley heeft 49 kamers, die allemaal met zorg zijn ingericht in de stijl van de ontwerpster. De kamers hebben allemaal een jaren '30-vibe en zijn erg gezellig. De Britse sfeer is ook aanwezig in elke kamer. De prijzen starten vanaf 150 pond per nacht en voor de meest luxueuze kamer betaal je 500 pond per nacht.

In het hotel zijn ook twee restaurants terug te vinden. Zo heb je 'Cavendish'-restaurant waar je lekker kan avondeten. Maar er is ook de 'Terrace Bar' voor lichte maaltijden en 'snacks'.

Bekende gasten

Het hotel herbergt ook een stukje geschiedenis is gebouwd op de ruïnes van een oude woning uit 1540. In de woning zijn ook al heel wat bekende mensen komen logeren, waaronder Peter Sellers en John Cleese. Met andere woorden: dit huis heeft een ziel.

Meer informatie kan je terugvinden op de website van het hotel.

(LVR)

Modelabel en interieurmerk Laura Ashley heeft een eerste luxueuze hotel geopend, 'The Manor Hotel Elstree'. Dat schrijft de Telegraph. Met het openen van dit hotel in het dorpje Elstree in Groot-Brittannië stapt Laura Ashley in de voetsporen van grote modeontwerpers zoals Armani en Missoni, die ook elk hun eigen hotel hebben. Het hotel van Laura Ashley heeft 49 kamers, die allemaal met zorg zijn ingericht in de stijl van de ontwerpster. De kamers hebben allemaal een jaren '30-vibe en zijn erg gezellig. De Britse sfeer is ook aanwezig in elke kamer. De prijzen starten vanaf 150 pond per nacht en voor de meest luxueuze kamer betaal je 500 pond per nacht. In het hotel zijn ook twee restaurants terug te vinden. Zo heb je 'Cavendish'-restaurant waar je lekker kan avondeten. Maar er is ook de 'Terrace Bar' voor lichte maaltijden en 'snacks'.Bekende gasten Het hotel herbergt ook een stukje geschiedenis is gebouwd op de ruïnes van een oude woning uit 1540. In de woning zijn ook al heel wat bekende mensen komen logeren, waaronder Peter Sellers en John Cleese. Met andere woorden: dit huis heeft een ziel. Meer informatie kan je terugvinden op de website van het hotel. (LVR)