Dit keer krijgt 'de Nieuwe Natie' een plekje in de Grand Bazar, het shoppingcenter aan de Groenplaats. Van 31 oktober 2015 tot en met 26 maart 2016 kunnen starters hun winkelconcept ontplooien op de eerste verdieping van de Grand Bazar. Tijdens deze periode wisselen de pop-upshops elkaar af, zodat ook de shoppende medemens het gevarieerde aanbod kan ontdekken. Alle deelnemers krijgen professionele begeleiding en coaching.

Tijdens de vorige editie was het aanbod uiterst divers. Van 'fixed gear' fietsen van Broke Bikes over creatieve kindermode van Ine De Haes en onverwoestbare meubels van Spits Design tot ecofashion van Pas N'Importe Quoi.

Met de feestdagen op komt wordt er ook uitgekeken naar concepten waarbij ingespeeld wordt op gelegenheidsevenementen of productlanceringen in de sfeer van kerst en nieuw. Wie dus met een project in zijn/haar hoofd zit, maar nog geen platform heeft, kan zijn/haar kans wagen. (AB)

Stel je kandidaat via de website van de Nieuwe Natie.

Dit keer krijgt 'de Nieuwe Natie' een plekje in de Grand Bazar, het shoppingcenter aan de Groenplaats. Van 31 oktober 2015 tot en met 26 maart 2016 kunnen starters hun winkelconcept ontplooien op de eerste verdieping van de Grand Bazar. Tijdens deze periode wisselen de pop-upshops elkaar af, zodat ook de shoppende medemens het gevarieerde aanbod kan ontdekken. Alle deelnemers krijgen professionele begeleiding en coaching.Tijdens de vorige editie was het aanbod uiterst divers. Van 'fixed gear' fietsen van Broke Bikes over creatieve kindermode van Ine De Haes en onverwoestbare meubels van Spits Design tot ecofashion van Pas N'Importe Quoi.Met de feestdagen op komt wordt er ook uitgekeken naar concepten waarbij ingespeeld wordt op gelegenheidsevenementen of productlanceringen in de sfeer van kerst en nieuw. Wie dus met een project in zijn/haar hoofd zit, maar nog geen platform heeft, kan zijn/haar kans wagen. (AB)Stel je kandidaat via de website van de Nieuwe Natie.