Tijdens de speelgoedbeurzen in Nuremberg en Londen werden volgens HelloGiggles de nieuwe Lego set '60134 Fun at the Park' voorgesteld. Dit pakket omvat onder meer een hotdogkraampje, een buggy met baby, een voetballend figuurtje én een man in een rolstoel.

Lego reageert hiermee op de actie #ToyLikeMe, waarbij werd opgeroepen om voor kinderen representatief speelgoed te maken. Te weten dat onze aardbol zo'n 150 miljoen kinderen telt met een beperking. De organisatie zelf is dus zeer te spreken over dit nieuwigheidje. 'Deze stap van Lego is echt gigantisch, op die manier kunnen we de marginalisering van deze bevolkingsgroepen stoppen.' De box zal vanaf deze zomer te koop zijn.

Tijdens de speelgoedbeurzen in Nuremberg en Londen werden volgens HelloGiggles de nieuwe Lego set '60134 Fun at the Park' voorgesteld. Dit pakket omvat onder meer een hotdogkraampje, een buggy met baby, een voetballend figuurtje én een man in een rolstoel.Lego reageert hiermee op de actie #ToyLikeMe, waarbij werd opgeroepen om voor kinderen representatief speelgoed te maken. Te weten dat onze aardbol zo'n 150 miljoen kinderen telt met een beperking. De organisatie zelf is dus zeer te spreken over dit nieuwigheidje. 'Deze stap van Lego is echt gigantisch, op die manier kunnen we de marginalisering van deze bevolkingsgroepen stoppen.' De box zal vanaf deze zomer te koop zijn.