De persoonlijke kerstwishlist van redacteur Lotte Philipsen

De persoonlijke kerstwishlist van redacteur Lotte Philipsen
© gf

Prettige Feesten! (LP)

Kate Sofa van Fest Amsterdam - Rewind Design © gf

De verbouwingen staan nog voor de deur, maar ik droom al van de inrichting van onze woonst. Een stevige, stijlvolle en gezellige zetel mag zeker niet ontbreken. In dit exemplaar van Fest Amsterdam zou ik goed kunnen uitblazen na de verbouwingswerken.

Zetel (Kate) van Fest Amsterdam via Rewind Design in Antwerpen: 2109 euro. Hier te koop.

Oorbellen Lore Van Keer © gf

De boom met ornamenten versieren is een van mijn favoriete winterse bezigheden, maar mijn eigen oren mogen ook niet vergeten worden. Deze prachtige, kostbare oorbellen zou ik bijna niet durven dragen, maar als ik ze cadeau kreeg, zou ik natuurlijk een uitzondering maken.

Zilveren oorbellen van Lore Van Keer: 175 euro. Hier te koop.

Ophelia Lingerie © gf

Deze handgemaakte lingerie van Ophelia Debisschop is niet alleen heel mooi, maar ook super comfortabel. Niks leukers dan tijdens de feestdagen lokaal talent steunen.

Blame-me-not beha: 110 euro & blame-me-not slip: 65 euro. Hier te koop of via de shop Live Aesthetically.

Underwear x Pluto on the Moon © gf

Het Brusselse lingerieadres Underwear viert dit najaar zijn dertigste verjaardag. Voor die gelegenheid namen de drie dames achter de winkel hun Belgische lievelingsmerk Pluto On The Moon in de arm. Het resultaat is deze slipdress die ik zowel 's nachts als overdag zou durven dragen.

Slipdress Underwear X Pluto on the Moon: 130 euro. Hier te koop.

Patagonia - Haven Surf © gf

Hopelijk is er dit jaar tijd voor een surftrip naar warmere oorden. Een zomerse wetsuit mag dan niet ontbreken in mijn reiskoffer.

Zomers wetsuit van Patagonia via Haven Surf in Antwerpen: 120 euro. Hier te koop.

Biologische theeset © gf

Ik drink iedere dag thee en heb een dure smaak. Een theeset met biologische thee onder de kerstboom is dus ideaal voor mijn smaakpapillen en portemonnee.

Theeset via Host in Berchem: 37.99 euro. Hier te koop.