Dagelijks een tip rond biodiversiteit op uw computerscherm? Download dan de nieuwe screensaver van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel.

Die tips zijn afkomstig uit het gratis boek '366 tips voor de biodiversiteit'. Die creatieve en educatieve tips leren u de biodiversiteit te ontdekken en te bewaren. Kleine, eenvoudige acties voor elke dag zijn er in overvloed!

Om de screensaver te downloaden kan u hier terecht. Alle andere activiteiten, zoals symposia, feestjes en tentoonstellingen, ontdek je op de website www.biodiv2010.be.

Wim Denolf/Elien Haentjens

Dagelijks een tip rond biodiversiteit op uw computerscherm? Download dan de nieuwe screensaver van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. Die tips zijn afkomstig uit het gratis boek '366 tips voor de biodiversiteit'. Die creatieve en educatieve tips leren u de biodiversiteit te ontdekken en te bewaren. Kleine, eenvoudige acties voor elke dag zijn er in overvloed! Om de screensaver te downloaden kan u hier terecht. Alle andere activiteiten, zoals symposia, feestjes en tentoonstellingen, ontdek je op de website www.biodiv2010.be. Wim Denolf/Elien Haentjens