Slecht geslapen? Nood aan een opkikker? De kans is groot dat de meeste stappen op je pedometer afkomstig zijn van de vele tripjes naar de koffieautomaat, en dat kunnen we je niet kwalijk nemen. Toch is het herhaaldelijk slurpen van het zwarte goud niet bijzonder efficiënt, aangezien je lichaam zo gewoon wordt aan energiepieken, maar ook -dalen. Om dit te voorkomen zou je eigenlijk aan een koffie-infuus moeten liggen dat de cafeïne geleidelijk aan over je lichaam verspreidt, maar zo'n ding is nogal lastig om mee te nemen op de trein natuurlijk.

Joule zou hier een oplossing moeten bieden. Deze rubberen armband bevat patches -goedgekeurd door de Amerikaanse FDA- die cafeïne afgeven door de huid. Iedere patch is het equivalent van een kopje koffie en wordt in vier uur tijd door het lichaam opgenomen, waardoor de effecten langduriger zijn en je bijvoorbeeld geen nare bijwerkingen zoals trillende handen of een droge mond krijgt.

Bekijk hier het tenenkrullende bedrijfsfilmpje:

De wonderpatches van Joule bevatten guarana-extract, dat tweemaal zoveel cafeïne bevat als koffiebonen. Het supplement zou ook het hongergevoel en mentale en fysieke vermoeidheid onderdrukken - al is dat effect nog niet wetenschappelijk bewezen.

Hoewel wij persoonlijk de smaak van een kopje vers gebrande koffie zouden missen is er blijkbaar wel degelijk nood aan de Joule, want de oprichters haalden 461% van het beoogde bedrag binnen via een crowdfundingcampagne. De armband zal in juli in productie gaan en kost je -samen met dertig patches- dertig dollar.

Slecht geslapen? Nood aan een opkikker? De kans is groot dat de meeste stappen op je pedometer afkomstig zijn van de vele tripjes naar de koffieautomaat, en dat kunnen we je niet kwalijk nemen. Toch is het herhaaldelijk slurpen van het zwarte goud niet bijzonder efficiënt, aangezien je lichaam zo gewoon wordt aan energiepieken, maar ook -dalen. Om dit te voorkomen zou je eigenlijk aan een koffie-infuus moeten liggen dat de cafeïne geleidelijk aan over je lichaam verspreidt, maar zo'n ding is nogal lastig om mee te nemen op de trein natuurlijk. Joule zou hier een oplossing moeten bieden. Deze rubberen armband bevat patches -goedgekeurd door de Amerikaanse FDA- die cafeïne afgeven door de huid. Iedere patch is het equivalent van een kopje koffie en wordt in vier uur tijd door het lichaam opgenomen, waardoor de effecten langduriger zijn en je bijvoorbeeld geen nare bijwerkingen zoals trillende handen of een droge mond krijgt. Bekijk hier het tenenkrullende bedrijfsfilmpje:De wonderpatches van Joule bevatten guarana-extract, dat tweemaal zoveel cafeïne bevat als koffiebonen. Het supplement zou ook het hongergevoel en mentale en fysieke vermoeidheid onderdrukken - al is dat effect nog niet wetenschappelijk bewezen. Hoewel wij persoonlijk de smaak van een kopje vers gebrande koffie zouden missen is er blijkbaar wel degelijk nood aan de Joule, want de oprichters haalden 461% van het beoogde bedrag binnen via een crowdfundingcampagne. De armband zal in juli in productie gaan en kost je -samen met dertig patches- dertig dollar.