'Wij zijn vrouw én vrij! Niet bereid om ons te les te laten spellen over wat we wel en niet mogen dragen', klonk het op de pagina van het evenement. Zo ging het er aan toe:

Het feest werd georganiseerd door 'Een bloem voor een moslim' als protest tegen het boerkiniverbod en tegen de uitspraken van de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA). De Franse Raad van State heeft het boerkinverbod inmiddels opgeschort na protest. Toch zijn er heel wat Franse burgemeesters die het verbod niet willen laten vallen.

Lees ook: dit vindt de Vlaming van het boerkiniverbod.

(LP)

'Wij zijn vrouw én vrij! Niet bereid om ons te les te laten spellen over wat we wel en niet mogen dragen', klonk het op de pagina van het evenement. Zo ging het er aan toe: Het feest werd georganiseerd door 'Een bloem voor een moslim' als protest tegen het boerkiniverbod en tegen de uitspraken van de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA). De Franse Raad van State heeft het boerkinverbod inmiddels opgeschort na protest. Toch zijn er heel wat Franse burgemeesters die het verbod niet willen laten vallen. Lees ook: dit vindt de Vlaming van het boerkiniverbod. (LP)