Lene Kemps nieuwe hoofdredacteur Knack Weekend

Lene Kemps wordt vanaf 1 januari 2012 de nieuwe hoofdredacteur van het wekelijkse lifestylemagazine Knack Weekend. Kemps was de afgelopen 12 jaar hoofdredacteur van Feeling.

Kemps studeerde communicatiewetenschappen aan de VUB en vulde dit aan met een diploma literatuurwetenschappen aan de KUL.

Zij startte haar journalistieke loopbaan in 1985 bij ” Deze week in Brussel ” en stapte in 1987 over naar De Persgroep waar ze gedurende twee jaar werkte voor achtereenvolgens Joepie en Dag Allemaal.

Knack Weekend

Na een jaar modejournalistiek voor Marie Claire en tekstredactie voor Libelle, werkte ze van 1990 tot 1997 als modejournalist voor Weekend Knack.

De twee jaren die daarop volgden, was ze hoofdredacteur met Tessa Vermeiren als directeur van de redactie. In 1999 verliet ze het huis om hoofdredacteur van Feeling te worden.

Na een mooi parcours van12 jaar aan het hoofd van dit blad, verwelkomt Roularta haar dus opnieuw.

“We zijn ervan overtuigd dat haar uitgesproken ervaring op het gebied van lifestylejournalistiek en management een absolute meerwaarde is voor Knack Weekend,” zegt Chantal Lepaige, uitgever van Knack Weekend.

Knack Weekend maakt samen met Knack Focus deel uit van het Knack Pakket en speelt in Vlaanderen een toonaangevende rol bij de upscale lifestylebladen.

Met de lancering begin dit jaar van Knack Weekend Black bevestigde Knack Weekend zijn rol van trendsetter en voortrekker.

Knack.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content