Kelly Clarkson verwacht een dochter

© Reuters

De Amerikaanse zangeres is in verwachting van een meisje. Het is het eerste kindje voor de zangeres.

De Amerikaanse zangeres is in verwachting van een meisje. Het is het eerste kindje voor de zangeres.

Kelly Clarkson is in verwachting van een dochter. Dat maakte ze zelf bekend via Twitter. Het nieuws van de zwangerschap werd al in oktober 2013 bekendgemaakt, maar nu weet het koppel pas het geslacht van het kindje.

“We zijn juist te weten gekomen dat we een dochter krijgen! Ik wist het! Enkel een meisje kan zoveel drama veroorzaken met al dit overgeven,” tweette Kelly. Hierdoor kunnen we afleiden dat de Grammy-winnares eigenlijk wel ergens vermoedde dat ze een dochter gaat krijgen.

Eerder, tijdens de talkshow van Ellen, vertelde Kelly al over de ochtendmisselijkheid en dat ze er veel last van had. Zo zou ze tot twaalf keer per dag hebben moeten overgeven.

In november had ze het ook al over het geslacht van haar baby in Parade Magazine: “Ik ga echt een dochter krijgen, daar ben ik zeker van! En wanneer ik dan een dochter krijg, gaat iedereen zeggen ‘ze wist het al'”, aldus Kelly Clarkson.

Het wordt het eerste kindje voor Kelly Clarkson, het derde voor haar man Brandon Blackstock (uit een eerder huwelijk). Het koppel trouwde in oktober 2013 en kondigde het nieuws van de zwangerschap kort daarna aan. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content