Jessica Simpson en Eric Johnson geven elkaar hun jawoord

© Reuters

De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson en voormalige American footballspeler Eric Johnson zijn in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel was al sinds 2010 verloofd, maar stelden hun huwelijk uit omwille van twee zwangerschappen.

De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson en voormalige American footballspeler Eric Johnson zijn in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel was al sinds 2010 verloofd, maar stelden hun huwelijk uit omwille van twee zwangerschappen. Het huwelijk tussen de 33-jarige Jessica Simpson en de 34-jarige Eric Johnson vond plaats in Montecito in Californië. Volgens People droeg de bruid een handgemaakte jurk van Carolina Herrera.

Hun zoon eenjarige zoontje Ace mocht de ringen aangeven tijdens de ceremonie. Hun 2-jarige dochter Mawell deed dienst als bruidsmeisje. Neefje Bronx Mowgli, de 5-jarige zoon van Ashlee Simpson, vergezelde Maxwell.

Er waren 250 gasten aanwezig tijdens het huwelijk, waaronder persoonlijke vrienden Jessica Alba en Topher Grace.

Jessica en Eric waren al verloofd sinds 2010, maar het huwelijk werd uitgesteld door de geboorte van hun kinderen. De zangeres wilde eerst gewicht verliezen voor ze in het huwelijksbootje stapte. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content