In beeld: Blake Lively voor Gucci

Bekijk hier de eerste beelden van de indrukwekkende nieuwe parfumreclame met Blake Lively voor Gucci Première.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We lieten al weten dat de 24-jarige actrice Blake Lively het nieuwe gezicht is van het parfum Gucci Première. Je kan nu ook de eerste beelden van de reclamespot voor het parfum bekijken.

De video werd gemaakt door Nicolas Winding Refn, de regisseur van de succesfilm ‘Drive’ die de tijdloze glamour van Hollywood gebruikt als inspiratiebron. De gloednieuwe geur is dan ook geïnspireerd op de Gucci Première Haute Couture-lijn, die in 2010 gelanceerd werd op het Cannes Film Festival.

Voor de film trok de regisseur samen met Blake en het Gucci-team naar de historische Sheats Goldstein Residence, één van de meest beroemde locaties in Beverly Hills. Met een fabelachtig uitzicht over Los Angeles, zien we in de prent Blake die zich aan het voorbereiden is voor een grote filmpremière. In de korte Gucci Première-film, die voor het eerst wordt vertoond op het Filmfestival van Venetië, zien we hoe het verhaal afloopt. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content