Hilary Duff en echtgenoot gaan uit elkaar als vrienden

© Reuters

Hilary Duff en Mike Comrie gaan scheiden. Ze maakten dit nieuws bekend via E! News en People en benadrukten dat het een vriendschappelijke split is.

Hilary Duff en Mike Comrie gaan scheiden. Ze maakten dit nieuws bekend via E! News en People en benadrukten dat het een vriendschappelijke split is. ‘Mike en ik zitten hier, we appreciëren jullie steun heel erg. Geen gemakkelijke dag, maar we geraken er samen wel door,’ viel te lezen op het Twitteraccount van de voormalige Lizzie McGuire-ster.

In 2010 huwden de tortelduifjes en in 2012 verwelkomden ze hun zoontje Luca. Hoewel ze elkaar nog graag zien, hebben ze besloten om als vrienden door het leven te gaan, in plaats van als koppel. Een woordvoerder van Hilary Duff zei dat ‘ze beste vrienden zullen blijven. Ze zijn toegewijde ouders en zullen hun zoon met liefde blijven opvoeden.’ Er is geen sprake van ruzie of conflict, maar Duff en Comrie voelden gewoon aan dat ze uit elkaar gegroeid waren.

De 26-jarige actrice en 33-jarige voormalige hockeyspeler vragen om privacy tijdens deze periode en geven hun fans mee dat ze lang en hard hebben nagedacht over deze beslissing. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content