Model Adwoa Aboah heeft een missie: ze wil dat meisjes over heel de wereld zich kunnen openstellen en praten over mentale gezondheid, zelfbeeld en seksualiteit. In haar project Gurls Talk dat ze voor i-D magazine maakt bezoekt ze enkele sterke vrouwen en meisjes in Los Angeles om haar project kracht bij te zetten.

In bovenstaand filmpje gaat ze op bezoek in de succesvolle stripscène van Los Angeles, die op dit moment zo'n miljard Amerikaanse dollar waard is en meer vrouwen dan ooit tewerkstelt. Adwoa ontmoet er dansers Shay, Kasey en Alabama en gaat met hen op zoek naar hoe ze hun seksualiteit beleven, waarom ze voor deze carrière hebben gekozen. Samen pakken ze het stigma rond paaldansen aan. (KS via i-D)

Model Adwoa Aboah heeft een missie: ze wil dat meisjes over heel de wereld zich kunnen openstellen en praten over mentale gezondheid, zelfbeeld en seksualiteit. In haar project Gurls Talk dat ze voor i-D magazine maakt bezoekt ze enkele sterke vrouwen en meisjes in Los Angeles om haar project kracht bij te zetten. In bovenstaand filmpje gaat ze op bezoek in de succesvolle stripscène van Los Angeles, die op dit moment zo'n miljard Amerikaanse dollar waard is en meer vrouwen dan ooit tewerkstelt. Adwoa ontmoet er dansers Shay, Kasey en Alabama en gaat met hen op zoek naar hoe ze hun seksualiteit beleven, waarom ze voor deze carrière hebben gekozen. Samen pakken ze het stigma rond paaldansen aan. (KS via i-D)