Eva Mendes lanceert eigen fashion label

© Reuters

De Amerikaanse actrice Eva Mendes heeft beslist om zich, naast acteren, op iets heel anders toe te leggen, namelijk de modewereld. In samenwerking met New York & Company Inc. is ze namelijk gestart met het opzetten van haar eigen fashion label. Dat schrijft WWD.

De Amerikaanse actrice Eva Mendes heeft beslist om zich, naast acteren, op iets heel anders toe te leggen, namelijk de modewereld. In samenwerking met New York & Company Inc. is ze gestart met het opzetten van haar eigen fashion label. Dat schrijft WWD.

Na de Amerikaanse actrice Kate Hudson, die onlangs nog aankondigde een capsulecollectie te ontwerpen met Ann Taylor, is het nu de beurt aan Hollywoodster Eva Mendes. Hiervoor zal de actrice samenwerken met het Amerikaanse New York & Company Inc. De nieuwe lijn draagt de weinig verrassende naam ‘Eva by Eva Mendes’.

Over de stijl van de collectie wil de Amerikaanse nog niets prijsgeven. “I have a ton of ideas, but it’s a bit early to discuss them. It’s taking up all my time, but in the best way possible. Everything I see is a possible design. My mind is consumed by it.”, aldus de actrice aan WWD. Al geeft ze wel mee dat haar eigen kledingstijl de belangrijkste inspiratiebron vormt voor deze collectie, die vooral zal focussen op kleedjes en accessoires.

Dat 2013 voor de actrice dan ook een druk jaar wordt, is zeker geen understatement. Naast het ontwerpen van haar eigen fashion label, zal ze ook het nieuwe gezicht worden van Vogue Eyewear. Dat nieuws verspreidde Vogue recent via een persbericht.

Wie graag een stuk van de collectie wil bemachtigen, zal hier wel zo’n tien tot vijftien procent meer voor moeten rekenen dat de gemiddelde prijzen van New York & Company. Al zit het label nog in het vroege creatieve stadium en zal het dus nog even wachten zijn voor de collectie in de rekken ligt. (ADC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content