Little Printer in productie gebracht

De Little Printer, het toestel dat persoonlijke mini-krant samenstelt en daadwerkelijk afdrukt, wordt momenteel te koop aangeboden, zo meldt Co.design.

Geheel binnen de discussie van digitale overload en het verbasteren van de charme van het papieren medium werd The Little Printer ontwikkeld. Het schattig toestel print al het nieuws dat je normaal via je iPhone zou vernemen op handig zakformaat.
Met behulp van de bijhorende mobiele applicatie en jouw voorkeuren van onder meer foursquare, the guardian, google, nike en bepaalde weer- en puzzelsites stelt Little Printer voor jou een unieke mini-krant samen die iedere dag om hetzelfde uur op een smal strookje papier wordt uitgeprint.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


De makers willen op die manier social mediagebruikers de kans te geven even offline te zijn zonder iets van het nieuws dat voor hen belangrijk is te willen missen. Designliefhebbers en techfreaks keken al reikhalzend uit naar de komst van de Little Printer die “ergens” in 2012 in productie gebracht zou worden. Nu het zover is lezen we op verschillende fora dat men blijkbaar toch teleurgesteld is door de prijs. 250 euro is inderdaad veel voor een gadget die je dagelijkse onlinecontent gewoon wat romantiseert, lijkt ons.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content