Kunst kopen voor een prijsje

© Ben Heine

Op de Accessible Art Fair koop je kunst tussen 50 en 5.000 euro.

Met een kunstwerk geef je je interieur een persoonlijke toets. Al is het niet zo eenvoudig om het gepaste kunstwerk op de kop te tikken. Een bezoekje aan de Accessible Art Fair kan dan ook inspiratie brengen.

Op de zesde editie van de Accessible Art Fair in het prestigieuze, Brusselse Conrad Hotel stellen zo’n vijftig Belgische en internationale beeldende kunstenaars en designers hun werken tentoon.

Speciaal aan deze beurs is dat de artiesten er hun werk persoonlijk aan het publiek voorstellen en je dus rechtstreeks bij de kunstenaar koopt. Om de toegankelijkheid te verhogen zorgt initiatiefneemster Stephanie Manasseh ervoor dat de prijzen variëren tussen 50 en 5.000 euro.

Personal Art Shopper

Nieuw voor deze editie is de zogenaamde ‘Personal Art Shopper’. Wie zelf niet zo goed weet wat hij precies wil, kan deze hulplijn dus inschakelen op de beurs.

Maar ook naast de beurs kan je de kunstadviseur inschakelen: voor een kleine 50 euro komt hij eerst langs bij je thuis om zich een idee te vormen van je interieur. Na zijn artistieke shoptocht komt hij de door hem geselecteerde kunstwerken ook bij je thuis presenteren.

Elien Haentjens

Accessible Art Fair, van 5 tot 7 november in het Conrad Hotel op de Louizalaan in Brussel. Gratis toegang.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content