Een dubbele portie kunst en antiek in Brussel

© Galeria Miquel Alzueta

Zoek je wat vintage, een juweel of een tableau? Dan maak je de komende tijd kans op succes in Brussel, waar er tegelijk een nieuwe beurs opstart én een grote opendeur plaatsgrijpt.

Eerst iets over de nieuwe beurs: de BFAF klinkt eleganter als Brussels Fine Art Fair. Het wordt zowat de opvolger van Eurantica, maar dan met een nieuwe zwier. Naast Belgen komen er ook artdealers uit heel Europa hun collectie presenteren in de paleizen van Brussels Expo naast het Atomium.

Wat vind je op de BFAF? Zowel exclusieve juwelen als moderne kunst, antiek, vintage en decoratie. Kortom, alles om jezelf en je omgeving te ‘decoreren’. De BFAF start op 20 september en loopt tot en met maandag 25 september, in Brussels Expo, Belgiëplein 1.

Zavel

Daarnaast kan je in het centrum van Brussel – op en rond de Zavel – terecht voor de BAS, Brussels Art Square, zeg maar de opendeur van alle kunst-, antiek- en vintagehandelaren uit de buurt. Die nodigen daarbij ook buitenlandse collega’s uit, wat het totaal aantal participanten op zo’n honderdtal brengt, allen met een gelijkaardig aanbod. Deze Open House loopt van 22 tot en met 24 september, van 11 tot 8u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content