Designtalent in de kijker: breng je stem uit voor de Henry van de Velde Awards

S.P.A.T: (Skin Prick Automated Test) is een medisch toestel dat huidpriktests uitvoert bij allergiepatiënten op een snellere en kostenefficiëntere manier
Redactie Knack Weekend

De Henry van de Velde Awards zetten designprojecten, producten en diensten die een positieve impact hebben in de spotlight. De jury selecteerde dit jaar opnieuw 27 winnaars in 9 categorieën. Wie met de Gold, Silver en Bronze Awards naar huis gaat, wordt op 23 januari 2024 bekend gemaakt. En ook jij kunt je stem uitbrengen voor de publieksprijs.

Van een medisch toestel om allergieën op te sporen, oordopjes die omgevingsgeluid minimaliseren, sculpturen gemaakt volgens Braziliaanse vlechttechnieken tot een festivalbeleving in virtual reality voor rolstoelgebruikers, een plug-and-play thuisbatterijoplossing en een hoogtechnologische belevingsexpo. Het zijn maar enkele van de 27 diverse projecten die dit jaar aan de haal gaan met een Henry van de Velde Award 24. De winnaars ontdek je via deze link.

Public Gold Awards

Uit honderden inzendingen heeft de professionele jury 27 winnaars in 9 categorieën geselecteerd voor de Henry van de Velde Awards 24. Ook jij kan zelf je stem uitbrengen op een van de projecten en zo mee bepalen wie de Public Gold, Silver en Bronze Award verdient. Stemmen kan tot en met 15 december. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking in Bozar op dinsdag 23 januari 2024. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content