Het is eens wat anders: een verfrissende longdrink in de ene hand, wat fingerfood in de andere, keuvelen over vakantieplannen, en dat alles met zicht op de Antwerpse skyline. Vanaf 1 juli kan dat opnieuw in Skybar Antwerp, op de twaalfde verdieping van het Lidner Hotel & City Lounge, vlakbij de Zoo.

Nieuw voor de vijfde editie is de volledig ingerichte pop-up Bulthaup-keuken waar chef Mitch Coldenhoff zijn culinaire vaardigheden mag botvieren. De tijdelijke gastro- en cocktailbar organiseert ook jazzy donderdagen, brunches op zondag, gin-tonic-proeverijen en afterwork-party's, 46 meter boven de stadsdrukte, met dj's die de beats aaneen rijgen. Kwestie van de avond vroeg te beginnen.

gf
© gf

De Skybar is elke dag open (tot 31 augustus), van 16 tot 00.00.

Het is eens wat anders: een verfrissende longdrink in de ene hand, wat fingerfood in de andere, keuvelen over vakantieplannen, en dat alles met zicht op de Antwerpse skyline. Vanaf 1 juli kan dat opnieuw in Skybar Antwerp, op de twaalfde verdieping van het Lidner Hotel & City Lounge, vlakbij de Zoo. Nieuw voor de vijfde editie is de volledig ingerichte pop-up Bulthaup-keuken waar chef Mitch Coldenhoff zijn culinaire vaardigheden mag botvieren. De tijdelijke gastro- en cocktailbar organiseert ook jazzy donderdagen, brunches op zondag, gin-tonic-proeverijen en afterwork-party's, 46 meter boven de stadsdrukte, met dj's die de beats aaneen rijgen. Kwestie van de avond vroeg te beginnen. De Skybar is elke dag open (tot 31 augustus), van 16 tot 00.00.