Würst, de hotdog-deluxezaak van Jeroen Meus met vestiging in Leuven (en binnenkort in Gent), bedient zijn klanten die een glutenvrij dieet volgen, helemaal op hun wenken. De zaak had al glutenvrije varianten van de haute dogs en toppings in de aanbieding. Nu liet het ook een glutenvrije broodje op maat ontwikkelen. Würst ging daarvoor te rade bij Wheatless & More, specialist in gluten- en allergenenvrije voeding, en de Nederlandse Bakkerij Wiltink.

De glutenvrije broodjes worden er apart bewaard en op een aparte plank gesneden met apart proper bestek, om kruisbesmetting te vermijden.

Würst speelt zo in op de groeiende vraag naar dagverse glutenvrije voeding. Naar schatting heeft 1 tot 1,5% van de bevolking te maken met coeliakie of glutenintolerantie. (DB)

Würst, de hotdog-deluxezaak van Jeroen Meus met vestiging in Leuven (en binnenkort in Gent), bedient zijn klanten die een glutenvrij dieet volgen, helemaal op hun wenken. De zaak had al glutenvrije varianten van de haute dogs en toppings in de aanbieding. Nu liet het ook een glutenvrije broodje op maat ontwikkelen. Würst ging daarvoor te rade bij Wheatless & More, specialist in gluten- en allergenenvrije voeding, en de Nederlandse Bakkerij Wiltink. De glutenvrije broodjes worden er apart bewaard en op een aparte plank gesneden met apart proper bestek, om kruisbesmetting te vermijden.Würst speelt zo in op de groeiende vraag naar dagverse glutenvrije voeding. Naar schatting heeft 1 tot 1,5% van de bevolking te maken met coeliakie of glutenintolerantie. (DB)