Topslager Hendrik Dierendonck kookt opnieuw op Rock Werchter

Rock Werchter gaat tijdens komende editie opnieuw in zee met de beroemde slager Hendrik Dierendonck.

Topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald is ook de volgende editie van Rock Werchter te gast in de Rock Village, de luxecamping van het vierdaagse muziekfestival. De bekende beenhouwer zal opnieuw in hoogsteigen persoon het vlees op de grill van de beste cuisson voorzien.

‘In het restaurant richten we een hoekje in waar vijftig mensen van topgerechten kunnen genieten die worden bereid door Dierendonck. Bezoekers kunnen een stukje vlees kiezen en hij bereidt het ter plaatse’, zegt Lambert in Het Laatste Nieuws.

Kenners weten dat het vlees van Dierendonck van superieure kwaliteit is. In zijn slagerij, waar hij zijn vader Raymond opvolgde, komen fervente vleesliefhebbers en sterrenchefs tot van ver voor Limousinmelkkalf, lamsvlees uit Nederland, melklam uit de Pyreneeën en Duke of Bershirevarkensvlees. In zijn koelkamer hangt het vlees van de beste runderrassen en de hoevekippen, worden gekweekt op het erf van de ouderlijke boerderij van de sterrenslager. In 2011 werd hij onderscheiden met een Weekend Food Award.

Wie vier dagen wil overnachten in de Rock Village betaalt 860 euro voor een SleeponSite-container en 1.299 euro voor een chalet, festivalticket niet inbegrepen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content