Spicy Maasmechelen klaar voor derde editie

Maasmechelen maakt zich op voor de derde editie van het culinaire festival Spicy, van 7 tot en met 9 september pal tegenover het shoppingdorp.

Drie dagen lang, van vrijdag 7 tot zondag 9 september, staat Maasmechelen opnieuw volledig in teken van de gastronomie. Voor de derde editie van Spicy Maasmechelen etaleert culinair Limburg, waaronder topchefs, locale restaurateurs, cateraars en culinaire speciaalzaken, opnieuw haar beste creaties op een groots opgezette smaakmarkt op de terreinen pal tegenover Maasmechelen Village.

Zowel restaurant Il Fiore van de bad boy van de Maaslandse gastronomie Dino Bagnato, als de eethuizen Aylada, La Vache Qui Suisse, Leros en Vivendum van sterrenchef en Spicy-ambassadeur Alex Clevers nemen deel aan het gezellig en smakelijk evenement. Dit jaar is het Antwerpse restaurant Patrasche, bekend van de ‘Kinky Mosselen’, de gast.

Ook glacier Amorino, B-art Chocolates, Franco Gallo’s topwijnen, delicatessenzaak Gusto Sapore Toscana en enkele multiculturele speciaalzaken doen mee. Wie wil weten hoe g√∂zleme, arancini, p?czki, lahmacun ?evap?i?i, bogra? en cavatelli smaken, moet naar Spicy Maasmechelen gaan.

Naast gastronomische hoogstandjes uit exotische keukens zijn er ook kookshows en randanimatie voorzien. Op vrijdag 7 september staat de feestelijke opening op het programma. Een duoticket kost 15 euro. Op zaterdag en zondag is de toegang gratis. Er worden 15000 bezoekers verwacht. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content