De Britse tv-chef James Tanner werkte met de gebroeders Roux in New York, zijn eigen restaurant, Tanners in Plymouth, werd verkozen tot Engels Restaurant van het Jaar. Tanner is regelmatig te zien in tv-programma's als Ready Steady Cook! en Something for the Weekend.

Zijn laatste boek draagt de titel Neem 5 ingrediënten en gaat over snel, simpel en smakelijk koken. Hij slaagt erin om met slechts enkele producten bijzondere, niet-alledaagse gerechten te maken. Zoals: salade van venkel, sinaasappel, granaatappel en pecorino of rode paprika's en ansjovis.

Neem 5 ingrediënten, Kosmos Uitgevers, 16,95 euro.

De Britse tv-chef James Tanner werkte met de gebroeders Roux in New York, zijn eigen restaurant, Tanners in Plymouth, werd verkozen tot Engels Restaurant van het Jaar. Tanner is regelmatig te zien in tv-programma's als Ready Steady Cook! en Something for the Weekend. Zijn laatste boek draagt de titel Neem 5 ingrediënten en gaat over snel, simpel en smakelijk koken. Hij slaagt erin om met slechts enkele producten bijzondere, niet-alledaagse gerechten te maken. Zoals: salade van venkel, sinaasappel, granaatappel en pecorino of rode paprika's en ansjovis.