Mange Tout (Middelkerke)
Gregory Schatteman liep beroepsschool aan Ter Groene Poorte, ging aan de slag in Ostend Queen en verhuisde naar restaurant Hertog Jan. Daar heeft hij viereneenhalf jaar als souschef gewerkt. Schatteman opende vorig jaar, met hulp van de ouders van zijn vriendin, restaurant Mange Tout. Het eethuis bevindt zich op de plek waar zich vroeger een Quick fastfoodrestaurant bevond. Sinds kort staat ook zijn jongere broer Silvester in de keuken en wordt het ontwerpen van nieuwe gerechten met z’n tweeën gedaan.
De spijskaart vermeldt klassieke bereidingen met vertrouwde producten als zeetong en biefstuk en moderne, meer persoonlijke en avontuurlijke combinaties. Het terugkomend gebruik van frisse zuren maakt dat men in Mange Tout met een licht gevoel van tafel gaat.
Restaurant Mange Tout, Oostendelaan 292, 8430 Middelkerke, 059 306165. Ma en di gesloten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier