Jardins des Senteurs

Hotel Beau Séjour/restaurant Jardins des Senteurs ligt op een heuvel in Nassogne, een idyllisch dorp op de grens van de Famenne en de Ardennen. Het wordt sinds 1962 door dezelfde familie uitgebaat en telt vijfentwintig kamers, verdeeld over het eigenlijke hotel-restaurant en twee aanpalende gebouwen, die de Tuin en de Lavendelhof worden genoemd. Aperitieven doet men voor het houtvuur in de knus gedecoreerde salons. Eten doet men in de ruime, elegant gedecoreerde eetzaal.

Eigenaars zijn Emmanuelle Bernard en Nicolas Alberty. Emmanuelle ontvangt vriendelijk en bedient met vaart. Nicolas waakt over de keuken. Hij engageerde Thomas Hermann als chef-kok. Op tafel komen mooi gepresenteerde en evenwichtig samengestelde gerechten van constante kwaliteit. De wijnkaart is uitgebreid en gevarieerd. De menu’s bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Hotel Beau Séjour/restaurant Jardin des Senteurs: Rue de Masbourg 30, 6950 Nassogne. 084 210696. www.lebeausejour.be. Gesloten op woensdag en donderdag. Hotel met 25 kamers, overdekt zwembad en sauna.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content