Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kg wortelen
  • 650 g pompoen
  • 2 uien
  • 1,5 l gevogeltebouillon
  • peper en zout
  • nootmuskaat
  • 600 g gekookte krabbenpoten
  • mayonaise
  • bieslook

Maak de groenten schoon, snij grof. Kook in gevogeltebouillon, mix de soep. Kruid met peper, zout, nootmuskaat. Voeg melk toe wanneer de soep te dik is. Haal het vlees uit de krabbenpoten, meng met mayonaise. Schik in vier diepe borden, giet er de soep rond. Werk af met bieslook.

Maak de groenten schoon, snij grof. Kook in gevogeltebouillon, mix de soep. Kruid met peper, zout, nootmuskaat. Voeg melk toe wanneer de soep te dik is. Haal het vlees uit de krabbenpoten, meng met mayonaise. Schik in vier diepe borden, giet er de soep rond. Werk af met bieslook.