Ingrediënten

4 mini-chioggiabietjes (of 1 kleine biet), 250 g frambozen, een paar takjes munt, een paar ijsblokjes, 1,5 l water

Bereiding

Was de bieten, frambozen en de takjes munt. Snijd de bieten op een mandoline in heel dunne plakjes. Haal de muntblaadjes van de takjes en snijd een deel van de frambozen in tweeën. Schik de plakjes biet, de frambozen, de ijsblokjes en de muntblaadjes in een karaf. Voeg het water toe. Laat alles 30 minuten in de koelkast trekken.

Detox Water uitgegeven bij Good Cook en ligt in de winkel op 23 januari.

4 mini-chioggiabietjes (of 1 kleine biet), 250 g frambozen, een paar takjes munt, een paar ijsblokjes, 1,5 l waterWas de bieten, frambozen en de takjes munt. Snijd de bieten op een mandoline in heel dunne plakjes. Haal de muntblaadjes van de takjes en snijd een deel van de frambozen in tweeën. Schik de plakjes biet, de frambozen, de ijsblokjes en de muntblaadjes in een karaf. Voeg het water toe. Laat alles 30 minuten in de koelkast trekken.