Ingrediënten

  • 500 gram trostomaten
  • 2 bosuitjes
  • 1/2 paprika
  • verse dille
  • 5 takjes peterselie
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel rode-wijnazijn
  • 1 theelepeltje gemalen komijn
  • zout
  • peper

Was de tomaten, halveer ze en snijd ze in kleine stukjes. Was de paprika, en snijd hem eveneens in kleine stukjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Verknip de peterselie en de dille. Meng in een kom de tomaten, de paprika, de bosuitjes, dille, peterselie, komijn en azijn door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout, peper en eventueel een snuifje komijn.

Was de tomaten, halveer ze en snijd ze in kleine stukjes. Was de paprika, en snijd hem eveneens in kleine stukjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Verknip de peterselie en de dille. Meng in een kom de tomaten, de paprika, de bosuitjes, dille, peterselie, komijn en azijn door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout, peper en eventueel een snuifje komijn.