1 speenvarkenrug, meestal is dit een halve rug

6 el honing

4 el olijfolie

2 el huisgemaakte barbecuesaus (recept zie pag. xxx)

2 el cajunkruiden zonder zout

peper van de molen

Bereidingswijze:

Kruid het vlees met peper. Meestal is het vlees voorgepekeld, dus gebruik geen extra zout. Meng de honing, olijfolie, barbecuesaus en cajunkruiden onder elkaar en bestrijk er het vlees mee. Gaar het vlees 30 min. op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om en sluit de barbecue indien mogelijk.

1 speenvarkenrug, meestal is dit een halve rug6 el honing4 el olijfolie2 el huisgemaakte barbecuesaus (recept zie pag. xxx)2 el cajunkruiden zonder zoutpeper van de molenBereidingswijze:Kruid het vlees met peper. Meestal is het vlees voorgepekeld, dus gebruik geen extra zout. Meng de honing, olijfolie, barbecuesaus en cajunkruiden onder elkaar en bestrijk er het vlees mee. Gaar het vlees 30 min. op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om en sluit de barbecue indien mogelijk.