Spaghetti met kreeft, dragon en mango

Voor 4:
Voor 4:
1 gekookte kreeft
4 takjes dragon
1 kleine rijpe mango
cayennepeper
50 ml kokosmelk
50 ml witte wijn
1/2 kl kerriepoeder
400 g spaghetti
1 el boter
Haal het vlees uit de kreeft en bewaar de scharen voor de versiering. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine stukken. Kook de spaghetti al dente in gezouten water.
Bak de stukken mango in de boter, kruid met peper en zout en voeg de kerrie en cayennepeper toe. Blus met de kokosmelk en de witte wijn en hou opzij (niet meer aan de kook brengen !). Laat de stukjes kreeft warmen in de saus. Was de dragon en dep droog.
Meng de spaghetti met de saus en verdeel over warme borden. Schik de stukken kreeft op de pasta en bestrooi met dragon.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier