Salade Mediterranea

  • Moeilijkheid

Voor 4:

500 g gemengde sla (Eikenbladsla, Lollo rosso, Veldsla)

6 tomaten

11/2 komkommer

200 g Crispy Maïskorrels

200g Feta in blokjes

Dressing: 6 eetlepels olijfolie

3 eetlepels witte wijnazijn

1 afgestreken theelepel zout

peper uit de molen

3 theelepels poedersuiker

2 gesnipperde sjalotten

1/2 bosje gesneden bieslook

1 geperst knoflookteentje

Nadat u de tomaten in heet water heeft laten schrikken kunt u ze gemakkelijk ontvellen. Vervolgens snijdt u ze in stukjes. De komkommer snijdt u in schijfjes. U mengt de sla, stukjes tomaat en schijfjes komkommer. Daarna voegt u de uitgelekte maïs en fetablokjes toe. Als laatste voegt u de dressing toe en schept deze er luchtig doorheen. Serveer op een bord.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content